Werkplaats

In onze werkplaats worden de mooiste designs gemaakt, van geometrische vormen tot meubelen. Naast de bestaande producten zijn we ook continue in ontwikkeling met onze nieuwe productlijnen.

Designs volgens Fabryksinstellingen

Mooie designs ontstaan uit creatieve ideeën en inspirerende ontwerpen. Een product komt pas tot zijn recht als dit ook met vakmanschap wordt bewerkt. Leer bij ons in de Fabryk hoe deze pure en stoere designs worden bewerkt.

Meubel maken

Word jij enthousiast van het bewerken van hout en werken met staal? Dan laten wij jou ons vakmanschap zien en leren je hoe onze meubels worden gemaakt. 

Productbewerking

Onze designs worden voor een groot deel geproduceerd door onze eigen machines. Hoe stuur je deze aan en hoe bewerk je de producten dan?

Productafwerking

Onze producten worden met zorg afgewerkt, zodat elk design een unieke uitstraling heeft. Wil jij graag met je handen werken en onderdeel van zijn van een mooie eindproduct? 

Werk aan onze designs

Wil jij graag aan het werk in onze werkplaats? Dat kan! Wij helpen jou graag bij het opbouwen van jouw toekomst. Bij ons is er ruimte om te leren in jouw eigen tempo met een vast ritme. 

12 + 2 =