Het FBRK. Team

Maak kennis met de Fabrykers en laat je
inspireren door hun verhalen. 

Samen werken aan de toekomst

Fabryk Design ontwerpt en maakt woonaccessoires en meubelen. Een droom waar wij sinds 2016 aan werken. Wat begon met een kantoortje aan huis met 1 computer en een omgebouwde garage is ondertussen uitgegroeid tot een echte Fabryk!

Ondernemen, ontwerpen, inspireren en bouwen aan de toekomst geeft zoveel energie. Deze energie willen we graag overbrengen en delen in de vorm van onze dagbesteding en onze re-integratietrajecten. Wij bieden jongvolwassenen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid te starten met een begeleide baan. En we bieden volwassen die om wat voor reden dan ook willen re-integreren een traject aan. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan MVO. De keuzes die wij maken in onze bedrijfsprocessen zullen hier dan ook raakvlakken mee hebben.

Z

Sociaal

Bij ons kun je werken op je eigen tempo en een vast ritme.

Z

Kleinschalig

Aandacht voor jou en jouw werk in een kleinschalige omgeving.

Z

Duurzaam

Wij werken alleen met duurzame materialen en relaties.

Z

Persoonlijk

Bij ons sta jij als mens centraal. Wij willen jou tot je recht laten komen.

Het persoonlijke verhaal

Eigenaresse Esther Veenstra weet als geen ander dat werken en meedraaien in de maatschappij helemaal niet zo vanzelfsprekend is. In 2007 kreeg haar man een ernstig ongeluk, waarbij hij 8 meter naar beneden viel. Hij brak daarbij zijn rug en had ernstig hoofdletsel. Gelukkig is hij na lange periode revalideren weer volledig hersteld en volop aan het werk. Daarom is het zo bijzonder voor ons om dit project te kunnen opstarten. 

Werken vanuit wat je wél kunt en volwaardig meedraaien in ons bedrijf. Wij zijn van mening dat alles wat aandacht krijgt groeit en we kunnen niet wachten om je hierbij te begeleiden. 

FBRK. Team

Maak kennis met Esther en Anieka, samen begeleiden zij FBRK. Werkt! 

Esther Veenstra - Eigenaresse Fabryk Design

Anieka Hofstra - Begeleider