Dagbesteding voor jong volwassenen

 

Volwaardig meedraaien

Onze wens is om jongvolwassenen met een beperking te helpen aan een begeleide baan. In onze Fabryk is ruimte en professionele begeleiding binnen ons team. Deze bijzondere vorm van dagbesteding betekent: volwaardig meedraaien in het bedrijf, in je eigen tempo en ritme.

FBRK. werkt aan jouw toekomst

Wij willen er zijn voor jongvolwassenen die net van school komen en een (andere) baan zoeken, maar dit niet helemaal zelfstandig kunnen. Met FBRK. Werkt willen we de drempel wegnemen en een volwaardige baan bieden binnen het team, mét de individuele begeleiding wanneer dat nodig is. Je kan aan de slag in de werkplaats, showroom of in het kantoor. De dagelijkse begeleiding is zorgvuldig afgestemd op de persoonlijke zorgvraag van de medewerker.

Fabryk Design met jou aan jouw eigen toekomst! Kom jij team FBRK. Werkt versterken? Esther en Anieka maken graag kennis met je en zijn benieuwd hoe ze jouw kunnen helpen!

Werkplek passend bij jouw passie

Met FBRK. Werkt bieden we een vorm van “dagbesteding” waarbij een ieder vorm kan geven aan zijn passie. Wij vinden het belangrijk dat iedereen onderdeel kan zijn van een team en een bijdrage kan leveren aan een eindproduct, wat voldoening geeft!

Werkplaats

Productbewerking

Kantoor

Online

De oude Melkfabryk

Kom jij werken in een echte Fabryk? Ontwikkel jezelf en werk aan je eigen toekomst. Wij zijn er om jou te begeleiden. 

Na een jaar lang te hebben gereïntegreerd, heb ik vanaf Februari een contract. Fabryk Design (Esther) heeft mij de kans gegeven om zo toch weer in de arbeidsmarkt te komen na een burn-out. Daar staat Fabryk Design ook voor! Zeer Dankbaar.

Rina Kremer

Fabryk design is een bedrijf die staat voor samen. Samen werken, samen de schouders eronder, samen delen, samen lol, samen verdriet.

Ik vind mijn werk bij FBRK een topbaan. Ik voel mij  gewaardeerd en kan er heerlijk met een goed team aan het werk. Samen maken we fabryk tot een TOP FBRK. Met Esther als leidende draad die iedereen een kans geeft om te groeien .

Lutina Eisen

Hey mijn naam is Mark , ik studeer ruimtelijk vormgever op het Cibap in Zwolle. Voor mijn opleiding moet in een stage periode van een half school jaar volgen, dit doe ik bij Fabryk Design. 

Geen dag is het zelfde (in de positieve zin) omdat Fabryk Design enorm aan het groeien is, maak ik van alles mee en ik mag ook van alles mee maken. Esther (eigenaresse) laat mij vrij in alles denken en geeft op mijn ideeën weer feedback wat ik persoonlijk heel leerzaam vind. Het team waarin ik werk bij Fabryk is ook ontzettend leuk! We zijn allemaal zo uniek en anders maar dat zorgt voor een mega leuke sfeer op de werkvloer. Ik kom altijd met een big smile thuis😁

Kortom :

Ik kan mij geen betere stage plek bedenken als bij Fabryk Design, ik voel me er helemaal thuis en vind het jammer als mijn stage er straks op zit

Mark van der Heide