Selecteer een pagina

Vanuit een veilige basis zelfvertrouwen ontwikkelen en nieuwe vaardigheden opdoen. Leren door nieuwe ervaringen. Dingen hoeven niet in één keer helemaal te lukken, kijk naar wat je al kan en wat je hier aan toe wilt voegen.  En vooral naar wat je LEUK vindt om te  doen. Met nieuwe vaardigheden komen ook nieuwe inzichten. Af en toe een leuke uitdaging voor mij om te enthousiasmeren een project toch even te proberen. Ga het maar doen, en ervaar maar wat je voelt als je ermee bezig bent. De welbekende quote van Pippi Langkous; ‘Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan’ is ons op het lijf geschreven.

Freubelen is de meest onderschatte fase.

Zo hebben we deze week prachtige bloemenkransen gemaakt. Om tijdens het freubelen te ontdekken dat het op een gegeven moment gewoon vanzelf gaat. ‘Prutsen’ is de meest onderschatte fase van een creatief proces.  Een voorbeeld kan fijn zijn, maar hoe fijn is het om je eigen origineel te creëren! 

Inspiratie genoeg om ons heen met zoveel creatievelingen, en ik kan jullie verzekeren dit werkt zeer aanstekelijk. 

Ontdekken waar jij je fijn bij voelt.

Bij ontwikkeling hoort ook loslaten. Het afronden van een stage is zo’n prachtig moment. Een moment waarop we gezamenlijk even heel bewust stil staan bij de vaardigheden die iemand heeft opgedaan, en op welke wijze dit heeft bijgedragen aan iemands groei en ontwikkeling. Vanuit dit punt komt dan weer de behoefte aan een nieuw stukje ontwikkeling. Hoe leuk is het om bij verschillende bedrijven sfeer te mogen proeven, zodat je ontdekt wat je leuk vindt om te doen en waar jij je fijn bij voelt. Wat is voor jou belangrijk, welke werkzaamheden passen bij jou? 

samen knuffelen is leuk

Loslaten.

Vorige week hadden we zo’n prachtig moment, de eindevaluatie van Milan. Super trots zijn wij dat ook wij hierin ons steentje bij hebben mogen dragen. En wat hebben we genoten, een sfeermaker erbij in ons team. Een grapje op z’n tijd, en ook veel bezoek. Want apetrots was Milan als hij iemand zijn werkplek kon laten zien. Wat een passie, zo mooi om te zien! 

Wij willen Milan bedanken voor zijn inzet en enthousiasme en wensen hem heel veel plezier op zijn nieuwe stage plek!

Neem mee wat je mee wilt nemen en vooral DURF je vleugels uit te slaan. Dat is waar Fabryk Werkt ook voor staat. 

                                                                                                                                  Anieka

Lees ook: De herfst vibe was een goede vibe